Voetbalwedden

Het wedden op voetbal is in Nederland het bekendste wat betreft het wedden op sport. Iedereen kent de toto of speelt met vrienden in een WK poule. Bij ons vind je de beste aanbieders met de beste uitbetalingen. Met de keuze van de goede bookmaker heeft u de eerste stap gezet. Verder helpen we u op weg met andere tips om succesvol te zijn met het wedden op voetbal. De bookmakers waar wij mee werken geven ook vaak gratis geld en bonussen om mee te wedden.

Keuze van wedstrijden

wedden op voetbalBij ons vind je de beste bookmakers. Kijk bij deze bookmakers naar de quoteringen en pak de wedstrijden die een hoge quotering hebben en volgens jou makkelijk te voorspellen zijn. Onderzoek bij deze wedstrijden de randzaken zoals blessures en schorsingen en selecteer op basis van deze gegevens de wedstrijden waarop je gaat wedden. Het beste is om afzonderlijk op deze wedstrijden te wedden om je risico te verdelen. Wil je grote bedragen winnen dan kun je combinatie weddenschappen aangaan. Dit is veel moeilijker om winstgevend te spelen omdat je alle wedstrijden goed moet voorspellen.

Welke teams zijn in vorm

Natuurlijk is het belangrijk om te kijken welk team in vorm is. Probeer een voordeel te halen op de bookmakers door wedstrijden te kiezen die een naar jouw idee te hoge uitbetaling hebben. Je voetbal verstand kan hier geld opleveren.

Andere aandachtspunten

Naast de vorm zijn blessures en schorsingen belangrijk. Een team in vorm dat zijn 2 beste spelers mist kan het ineens heel moeilijk krijgen. In een poule fase van een toernooi kan een team al geplaatst zijn en de reserves het veld in sturen. Of een team staat veilig in de competitie en moet 3 dagen later een belangrijke beker wedstrijd spelen. Wed pas vlak voor een wedstrijd zodat je alle zaken die invloed hebben op een wedstrijd mee kunt nemen.

Belang van een wedstrijd

De instelling van een team kan veel kracht los maken. Zo zal een team dart tegen degradatie vecht een betere instelling hebben dan het team dat nergens meer voor strijdt. De teams die onderaan staan krijgen vaak goede quoteringen van de bookmakers terwijl ze juist veel punten pakken in het laatste deel van de competitie. Een ploeg die al kampioen is zal misschien ook wat andere spelers het veld in sturen en onbewust iets makkelijker over een wedstrijd denken. Probeer met het wedden op voetbal rekening te houden met de belangen van de spelende clubs.

Wedstrijden uit het verleden

Statistieken zijn belangrijk bij het wedden op voetbal. Het is geen garantie maar zelfs de sterkste clubs hebben uitwedstrijden waar ze het altijd lastig hebben. Ajax kan bijvoorbeeld altijd moeilijk een resultaat halen bij Utrecht. Houd de statistieken van de ploegen bij als je meer kans wilt hebben om te winnen.
Hoogste quoteringenExtra tips voor het wedden op voetbal

Als twee ploegen genoeg hebben aan een gelijkspel in bijvoorbeeld een poule fase, dan wordt het ook vaak een gelijkspel. Na een zomer of winterstop zijn de grote ploegen vaak zoekende waardoor wedden op de “underdog” vaak winstgevend kan zijn. Houd rekening met de weersomstandigheden want een goed voetballende club kan het op sneeuw ineens heel moeilijk krijgen.